Pensiunea Moteletul Timisoara

pensiunea Moteletul Timisoara
pensiune in timisoara

Pensiunea Moteletul a imbogatit lista de pensiuni timisoara, adica lista pensiunilor active din Timisoara. Dupa mai multi ani de activare in umbra marelui oras Timisoara, in sfarsit Pensiunea Moteletul din Timisoara, iese la servirea de 3 stele, a turistilor care trec prin Timisoara sau imprejurimi.
Pensiunea Moteletul, una dintre pensiunile din Timisoara, de dupa revolutie, exista imediat dupa revolutie, si cine stie daca nu si inainte de revolutie, dar proprietarii ei au fost sau prea stransi cu cheltuielile sau nu prea priceputi in promovare, dar au tinut-o departe de mediile de promovare ale unitatilor de cazare in Timisoara; un lucru este sigur; pe cel mai potrivit site de promovare a unitatilor de cazare din Timisoara, adica pe cazaretimisoara.ro nu au promovat-o. Nepromovarea acestei pensiunii a dus la tot mai putine incasari, lucru ce a facut -o mai rentabila pentru inchiriat decat pentru continuarea activitatii de cazare; si uite asa a ajuns pe maini bune; mangerul Pensiunii Uno din Timisoara a luat-o in chirie.

Pensiunea Moteletul

Interior camera Moteletul

Experienta castigata cu Pensiunea Uno, pensiune in Timisoara , a pus-o in practica si aici pentru cazare la Pensiunea Moteletul; lucru care nu dupa multa vreme a adus rezultatele asteptate si anume: umplerea de clienti a pensiunii, aproape noapte de noapte.
Pensiunea Moteletul, este o pensiune in Timisoara, chiar daca mai de margine, are 10 camere duble ( twin si matrimoniale ) pentru fumatori si pentru nefumatori cu posibilitatea aducerii, a inca unui pat suplimentar.
De asemenea pensiunea are la parter un restaurant, unde se poate servi in fiecare dimineata micul dejun, contra cost, iar la pranz se poate servi aici si meniul zilei la un pret mai mult decat acceptabil.       Pensiunea Moteletul este amplasata la iesirea din Timisoara spre Mosnita Noua, imediat dupa calea ferata de la iesirea din Timisoara. Este amplasata pe partea stanga a drumului in directia spre Mosnita , dar este un pic ascunsa de niste terenuri de tenis de camp, totusi observabila.
Faptul ca este amplasata pe marginea drumului este un plus penstru aceasta unitate de cazare, fiindca mai castiga clienti si de pe drum; sunt multi oameni aflati in tranzit, care se bucura sa descopere cazare si mancare pe marginea drumului, mai ales daca acolo gasesc si conditii bune pentru a si ramane peste noapte.
Aceste trei avantaje, deloc de neglijat, cazare in Timisoara, restaurant in Timisoara si la conditii mai mult decat acceptabile, le gaseste oricine doreste sa caute si sa foloseasca serviciile Pensiunii Moteletul.

Interior restaurant moteletul

Interior restaurant Pensiunea Moteletul