Cazare in Timisoara la Pensiunea Han km 6

Han km 6 pensiune Timisoara - cazare in timisoara
Han km 6 pensiune Timisoara

Azi vorbim de cazare in Timisoara la Pensiunea Han km 6. Daca vii in Timisoara pe soseaua europeana E671, dinspre Arad, dupa ce treci de sensul giratoriu, vei putea vedea pe stanga ca incepe o padurice , ingradita in al carui colt vei vedea un banner galben scris „Cazare” pe el.

Ce legatura are aceasta pensiune cu trecutul istoric ?

Ei bine aici in aceasta padurice este o constructie ridicata special pentru cazare in Timisoara, a sefilor de partid si a marelui conducator comunist, atunci cand vine la Timisoara.
Daca atunci era o treaba buna, ca aceasta padurice sa fereasca de privirile indiscrete cladirea tovarusului, azi aceasta padure impiedica ochiul sa vada ca aici este o pensiune care ar putea sa-l cazeze si chiar sa-i ofere o mancare buna.

Ce  se poate spune despre aceasta pensiune ?

Pensiunea Han km 6 este o pensiune in Timisoara, cu 4 camere duble , cu 8 locuri de cazare in paturi. Pentru situatii deosebite , cand vine si un copil se poate cere pat suplimentar. Exista si o camera unde se gaseste deja adus un pat suplimentar de o singura persoana. Iarna nu refuzati o cazare in Timsioara la pensiunea Han km 6 fiindca in camere este caldura suficienta ca si pentru o pensiune de la munte.Doar la munte am gasit o atentie deosebita pentru a incalzi pensiunea sa se simta bine clientii pensiunii turistice. Camerele sunt dotate cu televizor si internet wi-fi. Desigur ca fiecare camera are acces la baie; din fericire aici este cate o baie la fiecare camera. Pensiunea are o curte interioara care da o senzatie placuta de liniste, unde pot fi parcate in siguranta si masinile tuturor clientilor.
Vara va recomand sa va cazati la aceasta pensiune si sa iesiti in timul zilei in curte la umbra, pe unul din scaunele insirate de-a lungul peretelui exterior al pensiunii. Restaurantul pensiunii este un spatiu amenajat cu o capacitate de 50 de locuri la mese si inca 20 de locuri pe terasa pensiunii. Terasa pensiunii este asezata de cealalta parte a pensiunii fata de curte. Terasa este asezata spre soseaua de intrarea in Timisoara dinspre Arad, adica DN79, sau E671, dar datorita perdelei de pomi nu esti stresat de zomotul masinilor. Tarifele de cazare aici sunt mai mult decat rezonabile; aici in plus fata de cazare veti acumula si o experienta istorica; ai dormit in cladirea unde si dictatorul comunist s-a odihnit de cateva ori bune. Iti recomand sa alegi cazare in Timisoara la aceasta unitate turistica care este si ea o pensiune in Timisoara, alaturi de alte pensiuni. Succes !