Cazare in Timisoara la Pensiunea Cochet

Cazare in Timisoara la Pensiunea Cochet
Pensiunea Cochet Timisoara

Azi vorbim de Cazare in Timisoara la Pensiunea Cochet.

Ai de gand sa petreci cateva zile in Timisoara ? Desigur ca fara cazare in Timisoara, rezolvata dinainte nu are rost sa intri in oras. Daca vrei cazare in Timisoara, cea mai buna solutie este sa-ti gasesti cazare  cautand unitati de cazare Timisoara, intrand pe internet pe CazareTimisoara.ro. Una dintre solutiile la care poti apela pentru cazare in Timisoara este la o pensiune in Timisoara.

Care ar fi o solutie pentru cazare in Timisoara ?

Sunt multe pensiuni in Timisoara, pregatite sa primeasca calatorii care trec prin Timisoara. Una dintre solutii ar putea fi cazare Timisoara la Pensiunea Cochet care este o pensiune in Timisoara.  Pensiunea , este aflata aproape de o margine a Timisoarei, dar destul de bine amplasata in cadrul orasului Timisoara.

Unde este amplasata pensiunea Cochet ?

Pensiunea Cochet este in continuarea unei strazi principale ale orasului Timisoara si anume in capat la str. Constantin Brancoveanul pe str. Emile Zola la nr 79.
Aceasta pensiune din Timisoara, este usor de remarcat pe partea stanga a strazii Emile Zola, chiar la intersectia cu str. Margaritarilor, unde veti vedea o cladire zugravita in verde, asa cum arata in imaginea de la aceasta postare. In fata pensiunii vei remarca o mica curte pavata frumos cu dale de beton, o masa si niste scaune pentru turistii care doresc sa iasa la aer si lumina. Tot aici vei putea remarca mai multe ghivece de flori, puse pe gardul de beton dinspre soseaua de pe Str .Emile Zola. Daca vrei sa intri in pensiune , in prima faza vei intra intr-o incapere mare, un hol mare, fost restaurant in Timisoara, acum receptia pensiunii, care in partea dreapta are cateva mese si scaune pentru cei care doresc sa serveasca o cafea sau un suc si nu vor sa iasa afara. Receptia din partea stanga – fata, se distinge prin mobilierul specific. Daca vrei, in acest hol mare al pensiunii poti viziona si programe TV , la un televizor LCD cu diagonala de cel putin un metru. Patroana pensiunii Cochet, te va intampina cu caldura si cu multa serviabilitate.

Ce capacitate de cazare are Pensiunea Cochet ?

Pensiunea Cochet din Timisoara, are o capacitate de cazare de 9 locuri.
Camerele le vei agasi la etajul pensiunii si sunt in numar de 5 camere cu 9 locuri de cazare in total. Pensiunea Cochet, chiar daca este in orasul Timisoara, nu are  in jur surse de zgomot permanent, ea  este intr-o zona linistita si este relativ aproape de centrul Timisoarei. Preturile sunt acceptabile si negociabile la sederi lungi si la numarul mai mare de locuri ocupate. Cand mai veniti prin Timisoara, si cautati cazare in Timisoara, va recomand sa luati in calcul si o Cazare in Timisoara la Pensiunea Cochet din Timisoara. Succes!

Be the first to comment on "Cazare in Timisoara la Pensiunea Cochet"

Leave a comment