Pensiunea Pleasure – pensiune in Timisoara

Pensiune in Timisoara- Pensiunea Pleasure
Interior camera Pensiunea Pleasure

Pensiunea Pleasure – pensiune in Timisoara amplasata in apropiere de pensiunea Uno. Daca vrei sa te cazezi in Timisoara, pentru o delegatie sau un sejur, va trebui sa te gandesti la o unitate de cazare in Timisoara. In Timisoara sunt cateva sute de unitati de cazare, hoteluri, pensiuni, moteluri.
Aproape toate aceste unitati de cazare le poti gasi pe net, cu imagini si cu informatii destule ca sa alegi locul unde poti sa te cazezi si sa-ti si placa unde ai ajuns. Pentru a alege cea mai buna varianta de cazare in Timisoara, te sfatuiesc sa intri pe cazaretimisoara.ro si sa alegi dintre cele cateva zeci de unitati de cazare, cea mai buna unitate, dupa criteriile tale. Daca te hotaresti sa alegi o pensiune ca loc de cazare in Timisoara, pe perioada sejurului tau, atunci iti recomand Pensiunea Pleasure.
Sa nu-ti inchipui ca aici vei gasi fete pentru placerea ta, nicidecum, ci aici vei avea placere de conditiile de cazare pe care le vei gasi.
Aceasta pensiune te asteapta cu aproape 20 de locuri de cazare, cu bar, cu o sala de ping pong si cu o terasa incantatoare pe timpul verii, inconjurata de verdeata, in curtea interioara a pensiuni.
Din pacate, cu parcarea, aceasta pensiune nu sta tocmai minunat, dar totusi masinile clientilor, au loc in parcarea din apropierea pensiunii.
Camerele sunt spatioase cu parchet laminat pe jos si cu mobilier anexa bine gandit. Pensiunea va pune la dispozitie, o garsoniera, 2 camere single, o camera tripla si 5 camere duble. Preturile de cazare sunt atent alese si la un nivel acceptabil pentru cazare in Timisoara, tarif care poate varia in functie de perioada de sedere si de numarul de locuri cerut. In garsoniera veti gasi un pat dublu, o canapea extensibila, o masa de lucru cu 6 locuri, o masuta cu 2 scaune, un dulap cu vitrina unde puteti sa va puneti unele lucruri care cadreaza cu vitrina, o baie cu dus, un televizor color si internet wi-fi. Camera este eleganta cu parchet laminat pe jos si covor.Se poate servi si micul dejun aici , doar ca nu este inclus in pret. Toate acest dotari va vor face sederea placuta si odihnitoare la Pensiunea Pleasure din Timisoara.   Va asteptam sa ne treceti pragul ori de cate ori doriti cazare la o pensiune in Timisoara !