Pensiunea Andronic – pensiune in Timisoara

Pensiunea Andronic - pensiuni in Timisoara
Pensiunea Andronic - pensiune in Timisoara

Ai nevoie sa stai cateva zile in Timisoara ? cauti pensiuni in Timisoara ?

Pensiunea Andronic – pensiune in Timisoara

Pentru ca sunt o multime de pensiuni in Timisoara, recomandarea mea este sa cauti cazare in Timisoara la pensiunea Andronic, inainte sa-ti calce piciorul in oras si poti face asta usor pe internet pe site-ul cazaretimisoara.ro .

Unde gasesti cazare in Timisoara ?

O multime de pensiuni in Timisoara sunt pregatite sa-ti ofere cazare in Timisoara, alaturi de ele o multime de vile in Timisoara pot si ele sa-ti ofere cazare si alaturi de ele o multime de hoteluri in Timisoara, sunt si ele pregatite sa ofere cazare turistilor care doresc confort si le da mana sa plateasca o camera la un hotel cu mai putine sau cu mai multe stele.

Pensiunea Andronic ofera cazare in Timisoara la tarife atractive

Pensiunea Andronic este una din multele pensiuni in Timisoara care sunt pregatite sa ofere cazare in Timisoara, la preturi atragatoare la confort de 2 stele , adica mai ieftin si la confort de 3 stele unde normal ca alaturi de conditii mai bune si tarifele sunt un pic mai mari. Astfel ca Pensiunea Andronic vine in intampinarea unei palete largi de clienti, mai pretentiosi sau mai putin pretentiosi, cu mai multi sau cu mai putini bani pentru o cazare in Timisoara confortabila.

Ce pune la dispozitia clientilor Pensiunea Andronic ?

Pensiune in Timisoara, dar mai la marginea Timisorii, pensiunea Andronic pune la dispozitia clientilor 23 de camere confortabile; single de 2 , de 3 stele si superior, camere duble de 2 stele, de 3 stele si superior si un apartament. Fiecare camera are TV color, wi-fi, baie cu toaleta si cabina de dus. Pensiunea Andronic este formata din doua corpuri; unul de doua stele cu 15 camere dotate fiecare cu baie proprie, wi-fi si un corp cu 8 camere de trei stele, care si ele sunt dotate cu TV, wi-fi si baie proprie dar la alt confort. Copii pana la 8 ani, sunt cazati gratut in paturile existente. Pensiunea este plasata intr-o zona linistita si are o curte mare care permite parcarea in siguranta a autoturismelor clientilor. De asemenea , pensiunea are o gradina cu pomi fructiferi si bancute, unde te poti relaxa sub coroana copacilor sau poti gusta din fructele lor, daca esti cazat in perioada cand pomii au rod pe ei.

Pensiunea Andronic are si un restaurant pentru clientiii sai

Nu este de neglijat nici faptul ca are un restaurant unde clientii pot lua micul dejun , care este inclus in pret, care restaurant are si o terasa numai buna in lunile de vara pentru clientii care doresc sa serveasca ceva afara si care restaurant poate fi adaugat cu mandrie la lista de restaurante Timisoara. Alege sa obtii cazare in Timisoara, cautand pensiuni in Timisoara, mai concret pensiunea Andronic, de ori de cate ori vii in Timisoara. Te asteptam cu drag !