Cazare in Timisoara la Pensiunea Uno

Cazare in Timisoara la Pensiunea Uno
Pensiunea Uno Timisoara

Cazare in Timisoara la Pensiunea Uno este una dintre cele mai bune variante de cazare pentru un sejur in Timisoara, la o pensiune in Timisoara,  din multimea de pensiuni Timisoara.
Ca sa ajungi pentru cazare la Pensiunea Uno, trebuie sa mergi cu masina pana pe strada Mures, unde vei da cu ochii de o cladire cu doua etaje, eleganta, zugravita in doua culori vii: un galben relativ deschis si un rosu inchis, asa numitul bordo. Vara vei remarca florile ce atarna din jardiniere la fiecare balcon al pensiuni, mai exact din toate cele opt balcoane ale pensiunii. Spatiul dintre peretele pensiunii si trotuar este pavat, asa ca aici se pot parca, elegant, cinci, sau sase autoturisme. In aceeasi cladire , la parter spre curtea pensiunii se gaseste un restaurant elegant, chair daca sunt si alte restaurante Timisoara, care mai demult apartinea pensiunii; dar acum apartine unuia dintre fostii asociati. Oricum asta nu conteaza; ceea ce conteaza este ca turistul cazat la pensiune , va putea sa manance dimineata o mancare usoara la acest restaurant, va putea sa manance la pranz meniul zilei, sau alta mancare gatita la acest restaurant, iar seara va putea sa cineze aici in cadrul restaurantului, sau sa se desfete cu niste bauturi fine la barul restaurantului. Restaurantul comunica prin interior cu pensiunea asa ca nu va fi o problema retragerea la culcare a turistului obosit. Restaurantul este destul de mare, avand in vedere ca poate pune la dispozitia clientilor 60 de locuri.

Gradina de Vara a restaurantului pensiunii uno

Gradina de Vara a restaurantului

Restaurantul are in curtea interioara inca 120 de locuri pe care le poate pune la dispozitia clientilor, sau a celor care doresc sa faca aici un eveniment.Gradina de vara a restaurantului este un loc atragator unde se poate servi vara mancarea.
Intrarea in pensiune se poate face fie prin restaurant, fie prin intrarea pensiunii de pe strada Mures, care trece pe la receptie, cum este si normal pentru orice turist care vine aici sa se cazeze. Camerele sunt de gasit la etajul unu si doi al pensiunii. In total pensiunea poate oferi cazare in Timisoara pentru 24 de turisti, in 11 camere sinlge, duble sau triple. Camerele sunt curate si elegante oferind turistului mediul potrivit pentru o odihna buna peste noapte. Strada este destul de linistita noaptea, asa ca si cei care au geamurile spre strada se pot odihni fara probleme.
Toate acestea ma fac sa invit pe toti cei care cauta cazare Timisoara, la pensiuni in Timisoara, sa nu ocoleasca pensiunea Uno.
Cazare in Timisoara la Pensiunea Uno este una dintre cele mai bune variante.

Va asteptam !