Pensiunea Elisei Timisoara

Pensiunea Elisei Timisoara - pensiune in timisoara
Pensiunea Elisei Timisoara

Pensiunea Elisei Timisoara, este o pensiune in Timisoara, care va ofera cazare in Timisoara, in conditii de 3 stele si servicii ireprosabile. Pensiunea noastra dispune de propria parcare supravegheata video si de o incapatoare sala de conferinta, tocmai buna pentru grupurile mai mari care doresc sa organizeze aici intalniri de lucru sau team buildinguri.
Sunt o multime de pensiuni in Timisoara, dar nu mai cautati cazare in Timisoara, ci atunci cand ajungeti prin Timisoara, nu ezitati sa ne vizitati si va vom convinge imediat sa va cazati aici!
Pensiunea Elisei Timisoara, va ofera o varianta buna de cazare in Timisoara, fiindca se gaseste intr-o zona foarte buna a municipiului Timisoara, mai exact in centrul orasului.
Va asteptam cu 27 de camere, suficiente si atunci cand veniti cu grupul.
De aici puteti ajunge cu usurinta in orice loc doriti in orasul de pe Bega. La doar 5 minute de pensiune se afla Gara de Nord, iar stadionul municipal se gaseste si el in apropierea pensiunii.

receptie pensiunea elisei timisoara - pensiune in timisoara - pensiuni timisoara

Receptie pensiunea Elisei Timisoara

Fiecare camera dispune de aer conditionat, televizor modern, conexiune la internet (atat prin cablu de mare viteza, cat si prin Wi-Fi), de baie proprie cu cabina de dus si de minibar. Printre facilitatile oferite aici se mai numara restaurantul propriu al unitatii noastre, faxul, salonul de evenimente, salonul de mic dejun, precum si spalatoria pensiunii. Tot ceea ce veti gasi in fiecare camera este de cea mai buna calitate, curatenia este ireprosabila, iar personalul care va sta la dispozitie este calificat si prietenos cu toti turistii.
Depunem toate eforturile sa aveti o cazare buna la pensiunea noastra.
Aparatura de aici este moderna, tot ceea ce intra in dotarea pensiunii noastre fiind ales cu grija pentru fiecare detaliu. Aici va veti bucura de o sedere relaxanta intr-unul dintre cele mai frumoase orase din tara, o posibila, viitoare capitala culturala a Europei.
Va asteptam sa ne contactati pentru rezervarea unei camere single, double, triple sau a uneia cu 4 locuri. La pensiunea Elisei din Timisoara, preturile sunt gandite in asa fel ca efortul financiar sa treaca pe locul doi atunci cand va cazati la noi la pensiune. Check-in-ul se face la ora 14.00, iar check-out-ul – la ora 12.00. Va asteptam la Timisoara pentru a va bucura de frumusetile unui oras cu o istorie bogata si de o odihna in una dintre cele mai cautate pensiuni din Timisoara – pensiunea Elisei. Pentru alte detalii va recomandam sa intrati pe pagina unitatii noastre de pe CazareTimisoara.ro.

 

Nepublicata